Natuur en landschap

Af en toe ontsnappen aan de werkelijkheid van alle dag. In het prachtige Twente, Nederland en de wereld heeft de natuur een warme belangstelling van Simone Gerard.
 
Een passie voor natuurfotografie zou je kunnen zeggen. Het klaar maken van de foto uitrusting, het voorbereiden en de contacten met boswachters en natuurgidsen, alles draagt bij tot de spanning van het moment. De ultieme natuurfoto, het vastleggen van een prachtig landschap. Speciale belangstelling van Simone Gerard Fotografie: de wereld van het kleine: Macrofotografie.
 
Simone Gerard fotografeerde diverse boeken voor o.a. uitgeverij Terra Lannoo.
 
Tijdens fotoreizen fotografeerde Simone Gerard Fotografie in Oeganda, Scandinavie, Finland, Frankrijk en vele andere landen. Daardoor is er een uitgebreid fotoarchief aanwezig waaruit u voor uw boeken, magazines, tijdschriften of museum foto’s kunt bestellen. Een kleine selectie van de natuur en landschapsfotografie ziet u op deze pagina.
 
Simone Gerard Fotografie geeft workshops Fotografie: Macrofotografie, Natuur en Landschapsfotografie en Fotowandelingen met een Natuurgids.

Wilt u met een fotograaf mee het strand op en fotograferen aan zee: dat kan ! U kunt een afspraak maken ........
 

Share our website